Activitats

Mostra d’il·lustracions de cinema

Divendres 2 i dissabte 3 de març
Hall del Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Andreu Zaragoza és il·lustrador i dissenyador gràfic de Granollers, Barcelona. Atret pel dibuix des de petit, va estudiar Disseny Gràfic a la Llotja de Barcelona. Després d’uns anys treballant en diversos estudis, recuperà la passió pels llapis i els pinzells, iniciant una carrera com a il·lustrador freelance. La seva obra està molt lligada al món del cinema, com es pot comprovar en aquesta mostra amb un recull d’il·lustracions realitzades els darrers anys.

Cinema a la rasca

Dissabte 24 de febrer a la Plaça de la Rotonda
De les 18.30 h a les 20.30 h
Activitat gratuïta

Vine a prendre alguna cosa i a gaudir a la fresca (si t’atreveixes) d’una selecció d’obres presentades a la darrera edició del Festival Ull Nu.

Xerrada a càrrec de Joana Biarnés i Jordi Rovira

Dimecres 28 de febrer a les 19.00 h
Fòrum de la FNAC (Grans magatzems Pyrénées, Andorra la Vella)
Activitat gratuïta

Joana Biarnés i Florensa, la primera fotoperiodista catalana, ens explicarà les seves experiències durant els anys 60 i 70. Un interessant recorregut per la carrera gràfica d’una de les primeres dones a treballar en aquest àmbit cobrint molts esdeveniments socials, com ara el concert dels Beatles a Barcelona el 1965.

Secció PRO

Dissabte 3 de març a les 10 h
Centre Cultural La Llacuna
Activitat gratuïta

Taula rodona per debatre sobre nous formats i esbrinar què ens oferirà el futur de l’audiovisual.

Ponents: Leti Rodríguez, Andrés Hispano, Marc Colomines, Lara Izagirre
Moderador: Hector Mas (director del Festival Ull Nu)

Vermut i sèries

Amb Serielizados

Dissabte 3 de març a les 12.30 h
La Fada Ignorant
Activitat gratuïta

Un any més, torna una de les activitats més divertides i esbojarrades del Festival Ull Nu. Els responsables de Serielizados i Seriesand ens posaran al dia de totes les novetats pel que fa a sèries de televisió. Vine a fer el vermut i a conversar sobre el millor i pitjor de Stranger Things, Game of Thrones, Dark, La peste i Black Mirror, entre d’altres.

Projecció del curtmetratge guanyador del Concurs RECcrea 2017

Dissabte 3 de març a les 18.15 h
Centre de Congressos d’Andorra la Vella
Activitat gratuïta

Projecció de Germanes per sempre, de Marina Francisca, Marina Visent i Selene Martín, 1r premi del Concurs de curtmetratges en català RECcrea 2017, organitzat pel Servei de Política Lingüística amb la col·laboració de l’Associació Ull Nu.

Gala d’entrega de premis

Dissabte 3 de març a les 22.30 h
Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Gala d’entrega de premis als guanyadors de l’edició, amb la presència dels participants, els membres del jurat i els dotadors dels premis. Serà presentada per la jove actriu Mireia Guilella, i la posada en escena anirà a càrrec del realitzador audiovisual Daniel Arellano. En viu i en directe per Facebook Live i Instagram Live des del Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Cremada de torxes humanes

Dissabte 3 de març a les 23.30 h
Plaça del Poble d’Andorra la Vella
Activitat gratuïta

L’Escola d’Especialistes de Cine Àngel Plana d’Andorra és una escola de formació i preparació d’especialistes professionals per realitzar seqüències de risc i doblar els actors en escenes perilloses, en produccions de cinema, televisió, publicitat i espectacles. Amb motiu de la propera inauguració de l’escola i en exclusiva per al Festival Ull Nu, faran una cremada de 20 torxes humanes, a l’estil bonze, a la plaça del Poble d’Andorra la Vella, amb les quals dibuixaran una figura al terra.

Festa de cloenda

Ladilla Rusa + Mixtape Selectors

Dissabte 3 de març a les 00.00 h
Insitu (Andorra la Vella)
Entrada gratuïta

El duet barceloní Ladilla Rusa aterra per primera vegada a Andorra per presentar Estado del malestar i posar la rúbrica final a la VI edició del Festival Ull Nu. A més, ho faran acompanyats dels ja habituals Mixtape Selectors i d’una fantàstica mostra d’il·lustracions inspirades en les pel·lícules preferides dels espectadors.