Jurat

Marc Crehuet

Marc Crehuet (1978) és un director de cinema, guionista i dramaturg que ha estat nominat com a millor director revelació als Premis Goya per la seva pel·lícula El rei borni (Moiré Films, 2016), amb la que va guanyar altres prestigiosos premis en festivals internacionals i amb la que també va obtenir vuit nominacions als Premis Gaudí. Amb una àmplia experiència dins el món del teatre i de la ficció televisiva, Crehuet ha estat el creador de sèries com ara Pop ràpid (TV3, 2011). Tant en els seus treballs per encàrrec com a director (Benvinguts a la família, de TV3 i Netflix, 2018-19) o guionista (Capítulo 0, de Movistar Plus, 2018) com en la seva obra personal, Crehuet aconsegueix sempre despertar elogis de la crítica i el públic. El seu darrer treball ha estat Apolo. La juventud baila (Moiré Films, 2018), una docuficció sobre els 75 anys de la sala de concerts Apolo.

Laia Ateca

Laia Ateca va néixer a Andorra, va estudiar Direcció Artística a l’ESCAC de Barcelona i es va incorporar al món laboral de meritòria amb Woody Allen. Des de llavors ha treballat com a directora d’art en publicitat, en videoclips de Phoenix (Premi UKMVA a la millor direcció artística), Rosalía, Madonna, Keane, El Guincho, etc., en el videojoc Guitar Hero, en les pel·lícules Quién te cantará (nominada al Gaudí a la millor direcció artística), 10.000 km i Requisitos para ser una persona normal, i recentment en les sèries Cabeza madre i Déjate llevar (Premi a la millor sèrie a CANNESERIES).

Emma Fariñas

Emma Fariñas nascuda a Toulouse el 1982 és Llicenciada en cinema a la Universitat de París 8 i FAMU Praga, BTS Imatge (d'opció audiovisual) i en Literatura espanyola (llicenciatura en espanyol a la Univeristat de Toulouse, Jean Jaurès). En la seva vida professional es dedica a anar alternant la producció i la producció documental. Des del 2006 acompanya i col·labora amb autors en la redacció i producció de les seves pel·lícules a través de diversos col·lectius (Short Scale Prod, Zooms Verts, etc.) A la vegada que ella treballa per trobar en les seves pròpies creacions la forma d'expressar el més real (The Mechanographs of Mexico 2006 The value of objects 2013, Instants incautados 2015, Cuando will are the olivos 2017, Aquí and there 2019).

Maria Caminal

Estudiant de cinema

Diana Rueda

Dissenyadora gràfica

Carla Marsol

Estudiant de batxillerat
Per primera vegada el Festival Ull Nu comptarà amb el Jurat Carnet Jove. Les tres joves seleccionades entregaran dos premis (millor curtmetratge i millor llargmetratge/migmetratge) de forma independent al jurat oficial.