Secció PRO

Dissabte 3 de març a les 10 h

Centre Cultural La Llacuna
Activitat gratuïta

Taula rodona per debatre sobre nous formats i esbrinar què ens oferirà el futur de l’audiovisual.
Moderador: Hector Mas (director del Festival Ull Nu)

Ponents

Leti Rodríguez

Més coneguda com a @Letibop a les xarxes socials, porta gairebé 10 anys dedicant-se a la comunicació online. Actualment és Digital, PR & Communication Manager a la marca de cervesa barcelonina Moritz, des d’on planifica i executa l’estratègia de comunicació a les diferents plataformes digitals i xarxes socials. Connectada a les xarxes pràcticament les 24h del dia dedica el seu temps lliure a gaudir de la cultura en els seus diferents formats: cine, literatura, fotografia, art i gastronomia són el que omplen el seu dia a dia. Ah, clar, la bona cervesa tampoc li falta!

Andrés Hispano

Com a realitzador audiovisual treballa actualment, juntament amb en Félix Pérez-Hita, en el Soy Cámara (TVE-CCCB). Va dirigir les nits temàtiques de BTV (1997-2000), el programa Boing Boing Buddha (creat amb en Manuel Huerga, BTV, 2000-2003) i Baixa Fidelitat (de nou, junt a Félix Pérez-Hita, XTVL, 2005). Ha realitzar audiovisuals per a museus i centres d’art, i ha comissariat les exposicions “La ciudad de los cineastas” (junt a Jordi Balló, CCCB, 2001), “El rey de la casa” (junt a Marc Roig, Palau de la Virreina, 2007), “That’s not Entertainment!” (junt a Antoni Pinent, CCCB, 2007) i “Pantalla global” (junt a Gilles Lipovetsky i Jean Seroy, CCCB, 2011). També és pintor, articulista en el suplement de La Vanguardia i professor de cinema i cultura audiovisual en diferents universitats com la UPF, Elisava, LCI o la URL.  

Marc Colomines

Ha estudiat Fotografia i Creació digital a la UPC de Terrassa, i un Màster de fotografia documental a la EFTI de Madrid. Les seva formació fotogràfica l’ha combinat durant més de deu anys amb tasques diverses vinculades a la creació audiovisual com el VJ per a clubs i festivals internacionals. Actualment és Director Creatiu d’Alca Films, on desenvolupa projectes de VFX, Motion design, mapping i l’exploració de nous formats com la VR.

Lara Izagirre

Guionista i directora, llicenciada en Comunicació Audiovisual i formada en diferents escoles del món com la NYFA o la EICTV. Ha escrit i dirigit quatre curtmetratges guardonats en diferents festivals durant els anys 2010 i 2014. El 2015 estrena el seu primer llargmetratge “Un otoño sin Berlín” al Festival Internacional de Cine de San Sebastián. A partir del 2016 exerceix com a productora a Gariza Films. On fins al moment a coproduït dos llargmetratges: “Errementari” (2017) y “Vitoria, 3 de Marzo” (2018). Actualment prepara el que serà el seu segon llargmetratge, “Ane y Peru, una historia de amor entre pimientos”.