TURISME I CINEMA: UN BINOMI D’ÈXIT

Andorra, un plató en construcció

 

Dijous 23 a les 19.30 h – ArtHotel

 

Entrada lliure

Ponents: Dr. Eugèni Osácar (Director de recerca de CETT-UB) i Edu Ruano (Productor de Independent Club)

El turisme cinematogràfic és un dels que més ha crescut en els darrers 10 anys. 80 milions de turistes* escullen el seu destí després de veure’l aparèixer en una pel·lícula o en una sèrie.

 

Racons d’Andorra com el Coll d’Ordino, la Rabassa o la carretera d’Arcalís han servit de teló de fons per produccions com Nieve negra, Félix (Movistar+) o d’espots publicitaris de prestigioses marques internacionals com Porsche i Coca-Cola.

 

 

Andorra disposa d’uns atractius i d’uns recursos privilegiats per a la rebuda de produccions internacionals però, a dia d’avui, els hi treu poc rendiment. Queda molta feina per fer. És necessari treballar des de diferents fronts per esdevenir un pol d’atracció d’aquestes grans produccions que generen importants beneficis allà on roden. Des d’incentivar el diàleg entre la indústria i el sector turístic del país, fins a crear incentius fiscals atractius passant per donar facilitats a l’hora de gestionar la logística que suposa l’arribada d’un rodatge.

 

Us convidem a  parlar d’un nou motor econòmic encara per engegar. Exposarem la situació d’Andorra i analitzarem quins són els passos a seguir per a que esdevingui una realitat. Descobrirem les possibilitats i casos d’èxit per fer d’Andorra un país de pel·lícula.

 

 

* Travelsat Tourism Competitive Index 2017

 

Patrocina:

SECCIÓ PRO – Les de l’hoquei

 

Dissabte 25 a les 10.30 h – Centre Cultural La Llacuna

Entrada lliure

Descobreix de primera mà tots els secrets de “Les de l’hoquei”, la nova sèrie de TV3. Un projecte que neix com a treball de final de grau de quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra i que narra les aventures i desventures d’un jove equip d’hoquei femení.

Amb la presència de Laura Azemar, Natàlia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada (creadores de la sèrie) i Claudia Riera (actriu). Presentat per Judit Pedrós i Jordi Domingo.

 

Patrocina:

LA MIRADA FEMENINA

Conversa entre Natza Farré, Elena Martín i Laia Ateca

 

Dissabte 25 a les 18.30 h – Teatre Comunal 

Entrada lliure

L’equip del Serielizados Fest, en col·laboració amb el Festival Ull Nu, presenten una conversa entre Natza Farré (periodista i locutora del programa La competència de RAC1), Elena Martín (actriu i directora) i Laia Ateca (dissenyadora de producció) sobre feminisme i la perspectiva de gènere a les sèries i en qualsevol procés creatiu.

 

Col·labora: